Site Overlay

Termes i condicions

Us informem sobre les nostres polítiques en diversos temes, entre ells: preus, comandes, lliuraments, i devolucions, per tal de protegir els vostres drets com a consumidors i els nostres drets com a empresa.

Disponibilitat dels productes

Encara que és la nostra voluntat la de complaure a tots els nostres clients, totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel què fa al seu subministrament, no queden articles en estoc o es produeixen problemes d’inventari, ens posarem en contacte amb vosaltres per esclarir la millor solució, ja sigui fer un canvi, una cancel·lació o continuar amb la comanda.

Cancel·lacions

Teniu dret a cancel·lar la comanda des del moment en què confirmeu la compra fins que s’enviï la vostra comanda. En cas de cancel·lació se us abonarà l’import íntegre a través del mateix mitjà de pagament que vau fer servir per pagar la comanda. Per a cancel·lar una comanda podeu trucar al 646 59 96 98 o bé enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça info@eltallerdelbosc.cat on hi figuri el número de comanda.

Canvis i devolucions

Heu de saber que, segons l’Art. 71 de la Llei 3/2014 del 27 de març, teniu un termini de 14 dies naturals a partir de la data en què rebeu la comanda d’exercir el dret de desistiment, és a dir, de tornar el producte pel motiu que sigui. Només en cas que el motiu de devolució sigui que el producte està malmès El Taller Del Bosc es farà càrrec de les despeses d’enviament. Sempre que un producte sigui tornat, estigui malmès o no, cal que aquest es torni amb les mateixes condicions d’origen, d’embalatge i d’estat. Altrament, no s’acceptarà i no s’abonarà el preu del producte.

Preus

Els preus inclouen sempre els impostos aplicables segons la tipologia de producte. D’altra banda, les despeses d’enviament no formen part dels preus dels productes i s’afegeixen posteriorment una vegada s’ha iniciat el procés de compra, però sempre abans de finalitzar-lo. Com a client, sempre tindreu un resum dels imports que s’apliquen abans de realitzar el pagament, i aquest resum diferenciarà entre preus de producte i despeses d’enviament (sempre amb impostos inclosos).

Formes de pagament

Amb targeta de crèdit mitjançant la nostra plataforma.

Enviaments i lliuraments

Les comandes es lliuren en un termini d’entre 48 i 72 hores hàbils. No es fan lliuraments en dissabtes ni festius. Les despeses d’enviament es calculen durant el procés de la comanda, abans de fer el pagament.

Actuem de bona fe

Aquest document recull les condicions bàsiques de venda. No obstant, som una empresa petita i ens interessa més que tingueu una experiència positiva que les normes i les lleis. Per tant, davant qualsevol dubte o incidència us animem a contactar amb nosaltres per telèfon (646599698) o per correu electrònic (info@eltallerdelbosc.cat) i intentarem resoldre-ho de la millor manera i amb la màxima celeritat.