Site Overlay

Casal d’estiu 2022


1a setmana: Tècniques de ceràmica per a aprendre a fer pottery. Experimentarem amb diferents argiles i farem creacions molt originals.

2a setmana: Ens iniciarem al món de l’aquarel·la. Focalitzarem l’activitat en un treball 100% artístic i creatiu, a on la canalla es podrà expressar lliurement i abocar tota la seva imaginació sense posar límits. Ens ajudarà a potenciar la psicomotricitat fina i el creixement a nivell creatiu.

3a setmana: Fabricarem una ciutat de branques. Farem consciència sobre l’estat de contaminació dels boscos i farem un treball dual a través de les arts plàstiques i l’aprofitament del sotabosc com a material de baix impacte.

4a setmana: Aprendrem a fabricar un test fet de fusta de palet certificada. Un cop acabat hi plantarem flors de temporada. Està dissenyat per a ser penjat a la paret.

5a setmana: Fabricarem un bastidor i després farem el quadre amb teles de diferents colors i formes. Amb aquesta proposta volem incentivar l’aspecte més creatiu dels nens i nenes i deixar volar la seva imaginació a través de les textures i els colors.

Les activitats artístiques de cada setmana es combinen amb activitats de jocs cooperatius fora del taller, es divideix el grup en dos i primer un surt a fer les activitats d’exterior i després fan intercanvi. En el cas de l’activitat d’aquarel·la, algun dia pot ser que també se surti a fora a dibuixar.