Site Overlay

Casal d’Estiu 2021


1a setmana: Aprendrem a fabricar uns testos de corda natural. Ens ajudarà a potenciar la psicomotricitat fina, creixerem a nivell creatiu i coneixerem materials com el cànem. D’on extraiem fibres molt sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

2a setmana: Ens iniciarem en el món de l’aquarel·la de la mà de mimartcreation. Focalitzarem l’activitat en un treball 100% artístic i creatiu, a on la canalla es podrà expressar lliurement i abocar tota la seva creativitat sense posar-hi límits.

3a setmana: Fabricarem uns peixets a partir de fusta de palet, en honor als mars i oceans del nostre planeta. Farem consciència sobre l’estat de contaminació en què es troben els nostres oceans i farem aquest treball dual a través de les arts plàstiques i l’aprofitament de la fusta com a material de baix impacte.

4a setmana: Tècniques de ceràmica per a aprendre a fer pottery. Per conèixer una mica d’història de l’antiga Grècia i culturitzar-nos en aquest àmbit. L’excusa perfecta per a experimentar amb les argiles i fer creacions  molt originals.

5a setmana: Farem un hort vertical a partir de fusta de palet. Serrarem fusta, foradarem, polirem i muntarem el nostre hort. Gràcies a l’hortet, volem despertar la curiositat de cultivar els nostres propis aliments de manera sostenible.